Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA STAD

staden är för liten

för oss alla

ändå hör jag inte

stockholm kalla

staden är för trång

för min begåvning

jag ser fram emot

min hemförlovning

hemma råder frihet

från fobier

terrorism

och sjuka fantasier

där finns inte någon

dalai lama

aldrig något

hotfullt panorama

frälsningen

den ultimata gåvan

ger mig rum i

fristaden där ovan

där finns inte

småstadens begränsning

inga klockor

ingen etnisk rensning

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-08-20 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP