Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISST ÅRSDAGEN MEN ÄNDÅ

datorn kan vara ett vapen
avfyras mot nazismen
datorn kan vara ett vapen
i kampen mot anarkismen
frihet från fysiska bomber
AK 4:or
stretar gerillans soldater
arbetsmyror

ingen kan döda den man som
Herren sänder
ingen kan göra en manson
av Hans bränder
Högsta Instansen har friat
vem kan fälla?
Herrens armé är mer envis
än ben bella


LARZ GUSTAFSSON 21/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-08-21 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP