Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi blir en..


Viet

Dina ögon Din puls;
blir rytmer, färger, i en svindlande frihet
en katapult mot stjärnvalvet

Vi - en tidlös saga
gryningen, skymningen
och bojorna ligger kvar på stranden




Fri vers av Camelot
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-21 18:03



Bookmark and Share


  Lione
Fint.
2016-10-17

  Irene Åberg
Hej* Det Bästa Genialt***Tack*
Ljuvlig*Poesi*Kärlek*Kram irene
2016-08-23

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Camelot
Camelot