Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens bästa dag



på tågstationen
vi kramas i solskenet
ett möte mellan människor
två fantastiska världar
vi slänger oss i sätet
du med din tranströmer
jag med moodysson
när tåget börjat åka frågar du
om du får läsa en av mina dikter
världen sveper på andra sidan rutan
du säger att jag inte ska börja så många
meningar med samma ord
jag säger jo det går
nej säger du
jo det går
nej
jo
sen kramas vi och skrattar
sen säger du okej
sen frågar du vad jag gör
jag ler och ser ut genom fönstret
jag skriver en dikt om världens bästa dag
du kan få läsa den sen





Fri vers av johii
Läst 1378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-11 14:25



Bookmark and Share


  himlen
så himla söt dikt , jag ler.
2008-07-20

  frozen_yoghurt
nej vilken söt dikt! bokmärkt på fläcken!
2007-01-20

  john ekström
så härlig dikt, den lockar fram smilegroparna hos en. skitfin.
2006-11-05

  Nic
Att kramas och skratta är bland det bästa som finns
härligt livsbejakande
2006-05-11

  stannar kvar
så varmt och nära, du får mig verkligen att le =)
2006-05-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vilken kramig och solskensvarm dikt! Du sprider glädje :)
2006-05-11

  kath
en underbar stund du målar upp .... fylld av kärlek
2006-05-11

  yoyyo
åå vilken underbar dikt!!
2006-05-11

  Sanningsägaren VIP
VÄRME!
rak och enkel
så här är det
bara så
och det räcker
fan vilken skön dikt!
Tack!
2006-05-11

  Shininkagemusha
*skrattar* Underbart. Får jag låna lite av den dagen under regniga dagar?
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu