Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om att leva, och en moders vikt i livet.


Mor

Mor,
Min sköld,
Mitt tröst,
Min rustning,

Rösterna,
I hjärtat,
Pressar,
Mot murarna.

Mor,
Min sköld,
Mitt tröst,
Min rustning.

När haven kokar,
Och bergen spricker,
I mitt liv.

Mor,
Min sköld,
Mitt tröst,
Min rustning.

Jag kämpar,
Min väg tillbaka,
Från djupets portar.

Och min rustning prövas,
Med full kraft.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-26 12:57



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Underbar text.. Får mig att tänka på min son, som kämpar med sina demoner
2018-01-12

  Alysse VIP
Kärleksfullt skrivet
om hon som alltid finns där
oavsett vad som händer

hon som försöker skydda
en mot allt ont

hon som tröstar
och hjälper en
att finna ljuset igen

men det är också
hon som får utstå
ens sorg och smärta
då livet är hårt

hon som älskar
och är som lejoninnan
då det gäller hennes barn

Hon är Mor

En hyllning som
är mycket fint skriven







2016-08-27

  M M Mannheim VIP
Som en sång med verser och refräng! Mycket bra!
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne