Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT GÅR MOT LIKRIKTNING

har man hört en

så har man hört alla

det krävs mer än så

för att jag ska falla

har man sett en

så har man sett flera

och tidens lösen

tycks vara kalkera

 

 

allt möts i mängd

mängd eller massa

det krävs anpassning

för att man ska passa

har man förstått

så blir man en fara

är allting grått

häng ut en röd snara

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-08-26 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är tidens lösen, men vi föds inte som kopior till ett diktatoriskt ledarskap. Vad ska vi annars med vår fria vilja till, den är för värdefull att kasta bort!
Bra skrivet, precis som det är!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP