Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÖNSERI

det är en sorglig procession

som drar genom vår stad

en ganska underlig kontrast

mot rådhusets fasad

där lyser inga lampor ner

på kalle och marie

det narr- och gyckelspel jag ser

är bara jönseri

nu står det nollning på programmet

det och annat fjant

jag hatar skojanet och glammet

alltid likadant

för det är högskoleterminen

som ska dra igång

där det finns tryffel samlas svinen

grymtar fram sin sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-08-26 16:24



Bookmark and Share


    utebliven
vackert!
2016-08-29

    ej medlem längre
Nollning! Vilket trams! Bra skrivet!
2016-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag med!
Och jag hade vägrat att gå med på nollningen.
Varmt tack för din uppmuntrande kommentar!
Uppskattas verkligen!
2016-08-26

    Serotonin
Ja det är så vansinnigt löjligt. Hade hellre hoppat av än utsätta mig för det där.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP