Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför vänta på lust kör bara morsan

när fjärilarna vinkar
när ro ror ro
då kommer nog lust
att plocka blommor
och skriva dikter igen
och sitta still i båten
måla vackra änglar
och själen pöser
i den röda sammetsfåtöljen
och handen vinkat adjö
till sommaren








Bunden vers av Sommarina VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 09:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint, kan se dig sitta och vinka i den fina fåtöljen.
2016-08-31

  OT
Snyggt och vackert!
2016-08-31

  ULJO
Bra förmedlat
2016-08-31

    Dan Myrbeck
Det får vi hoppas!
2016-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Kreativiteten kommer och går, gäller nog de flesta av oss.
Gillar det här med själen och sammetsfåtöljen.
2016-08-30

  Anya VIP
Mycket bra flyt i denna. Den bubblar liksom fram.
2016-08-30

    ej medlem längre
Vackra vemodiga ordflätor.
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP