Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VeM troR du atT du äR

känn ingenting
säg för fan ingenting OM du känner någonting
va nöjd bara

fan va du håller på
du menar inte alls att ställa krav
MEN FATTA NÅGON GÅNG!
allt är kravfyllt enligt vissa människor så ska du ha dom i ditt liv så håll käft

Vem bryr sig Lixom om hur du egentligen mår
det skitet väl dom i

Alla är alltid sig själva närmast
glöm aldrig det
särskilt dom där
som utger sig för annat
självgodhetens mecka




Fri vers av kråkan VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-30 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP