Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världarna vi skapade, tiderna vi lånade, en hel kvark som vi hånade – Av oss själva.


Dystopolis

Vakna upp,
Smakar järn,
Grus i munnen,
Skallra tänder,

Ingen himmel,
Inget hav;
Kvar.
Bara,

Stränder,
Av glas,
Trädstammar,
Nakna i vinden,

Damm i lunga,
Hosta, hosta.
Död häst,
Söker skugga.

Två torra,
Spruckna läppar,
Kysser varandra,
Utan tunga.

Efter slutet.
Allt förflutet.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-30 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne