Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS EVANGELIUM ÄR SANNINGENS ORD TILL OSS ALLA

Därför att Sanningen skall göra

oss fria, från Satans

bojor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger
Publicerad 2016-09-02 05:45



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Att gå med Guds livgivande
evangelium, till människorna,
är ibland som gå med vatten
till folkilskna tjurar,

men ändå hålla på, för deras
överlevnads skull.

S-E
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld