Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vänner kallar jag er".


NÄR DU -ELLER JAG DÖR

ÄR DET MER ÄN BRA, OM

VI DÖR SOM JESU

VÄN!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger
Publicerad 2016-09-02 09:25



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Din mamma var inte högre, än Den Högste, Den evige, som skall döma över våra liv, över Dig och mig och Din mamma plus alla andra människor, oavsett om vi vill det eller inte.

Ingen kommer att fråga Dig, vad Du anser. Vad Du tycker om den saken.

Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-03

    Lars Gullberg
om min mamma hade velat göra abort så är det hennes sak, inte din, inte min eller någon annans sak heller

2016-09-02

    Sven-Erik Sköld
De underjordiksa, Du har alltså aldrig varit i fosterstadiet? Mvh/S-E
2016-09-02

    Lars Gullberg
Sven: Abort är inte dråp
läs lagen

du vanärar kvinnor
hur går det ihop med DIN gudstro

ett foster är ingen annan människa eftersom det inte är fött

alltså ingen individ
mao ett foster

att bli till är att förlösas ur kvinnans livmoder

däri ligger begreppet mödraskap

du ger dej på kvinnor Sven
och du bryr dej knappast om några foster

utan du anspelar på DENamerikansKA populisthöger retoriken
som du snappat upp i pingstsvängen

GRATTIS
2016-09-02

    Sven-Erik Sköld
Semper Fi, Tack! Mvh/S-E
2016-09-02

    Sven-Erik Sköld
De underjordiska, ingen har rätt att döda EN ANNAN MÄNNISKA, annat än i självförsvar och kan också då AVSTÅ.

Om vi levde efter det - som ju är Guds vilja - vore världen annorlunda.

Guds Ord: "Du skall inte dräpa".

Mvh/S-E
2016-09-02

  M M Mannheim VIP
Är du Jesus vän, har du en vän som aldrig överger dig. Bra skaldat!



2016-09-02

    Lars Gullberg
Problemet Sven är att du redan fördömt kvinnor på gynekologkliniker hur mycket dom än älskar Jesus
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld