Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS EVANGELIUM OCH FOLKILSKNA TJURAR

Att gå med Guds livgivande evangelium

till människorna, är ibland som att

bära vatten till folkilskna

tjurar,


men ändå hålla på, för deras

överlevnads skull.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 55 gånger
Publicerad 2016-09-02 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld