Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatordilemma

Stötta eller störta?

Den arabiska våren
blev vinter
med snö och IS.

Stötta eller störta?




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 616 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-09-21 15:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en fråga att grunna på :
2016-10-06

  Connie
Verkligen tänkvärda ord!
2016-09-27

    ej medlem längre
Väldigt kloka ord
Stötta eller störta
mvh annokas
2016-09-27

  anits VIP
Starkt och fyndigt...
2016-09-26

  Elwania
ja du det var fyndigt, fast så enkelt var det nog inte , jag menar med skapelsen av IS . Men det är ju en annan historia.
2016-09-26

  Linda CH VIP
De tre mittersta raderna säger allt!
2016-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Gode Gud
vilka bud, svåra
tider, strider, sprider,
människor lider... Vem
rätt igen allt vrider...
2016-09-22

  M:tin
Mycket fyndigt med tragiskt innehåll!!!!!!
2016-09-22

  Eva Helene VIP
Så bra detta, speciellt de tre mittersta raderna! De kan ju stå för sig själva, utan stöttning om så vore.
2016-09-22

  Maria Sundelin VIP
De borde satsa mer på pulkaåkning istället för prickskytte
2016-09-22

  Anya VIP
Jag röstar för störta...Fyndigt med våren och sedan vinter med snö och IS.
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Val är inte alltid lätta, utom ibland, då är valen självklara...
2016-09-21

  limerick
Förhoppningsvis avväpnande humor. Det som tycktes börja så bra men blev en vår som frös till IS!
2016-09-21

  Petter Wingren
Fyndig ordlek med tragiskt innehåll.
2016-09-21

  överlevaren VIP
Kyligt läge... hett ordat!
2016-09-21

  Ingrid Trolle
Stark och bra text.
2016-09-21

  Per Drysén
En ständigt aktuell fråga; vem är diktatorn och skall han stöttas eller störtas?
2016-09-21

  agneta pichler
Så sant ;)

där kommentarerna
ackompanjerar de
Du skrivit

helt underbart
Därav Bokmärkning
2016-09-21

  M.Eta
Måste kanske göra något, kan inte ha "is" i magen!
2016-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Guldet blev till sand. Så att säga.
2016-09-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Prognosen är väl den att vi går mot en ny IS-tid?
2016-09-21

    ej medlem längre
Bra text!
2016-09-21

    ej medlem längre
Aktuell text i tiden...
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Förväntningarna byttes till besvikelse.
2016-09-21

  Blått Norrsken VIP
Där fick du till det!!!
Mycket bra!!!
2016-09-21

  walborg
Off så mycket Du fick med i denna korta lilla dikt! GEnialiskt!
2016-09-21

  Federico Romano
Satir.. Väst tänker bara på vad som gynnar väst..
2016-09-21

  Gunnel Eriksson VIP
Våren bli ofta en besvikelse.
Så och den arabiska.
2016-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Vi ser i dag hur det ser ut i Libyen, Syrien och Irak.
Det är resultat av utländsk infiltration och aggression.

2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck