Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLASTMUGGEN HAR KOMMIT TILL PÅ EN "NATURLIG VÄG"

det vill säga utan konstruktör och tillverkare,

på samma sätt som skapelsen, hävdar

ett snille som spekulerar på mitt

kommentatorsfält.


Job sa till liknande snillen, som trodde att

de visste mer än de visste.: "med er

kommer visheten att dö ut".


Det är läge för samma kommentar igen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 18:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Aha... men då borde ju enklare skapelser, som plastmuggen och t.ex. hundkojan, kommit till på samma sätt. Rimligen! D.v.s. utan konstruktör och tillverkare, för att nu hålla oss till samma slags logik.

Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-10

  Göran Gustafsson VIP
Plastmuggar tillverkas av människor. Det du kallar "skapelsen" är tillkommen genom evolution.
2016-09-08

    Sven-Erik Sköld
Det finns uppenbarligen olika former av logik, av logiskt tänkande!

Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-05

    Lars Gullberg


får du spader Sven ?
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld