Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kan en ju 'vara ute och resa' litet olika beroende på vem en är, men egendomligt nog finns det svenskar som fastnar för att resa till en avkrok som just Edinburgh i England, kanske för musikens skull, även om de har en spännande klädstil.


Något romantiskt i Edinburgh?



Mode eller modet
kan vara en
orsak att åka

dit, även om
det just uttrycket
'åka dit' kan

få en att
tänka på någonting
ganska 'annat' stundom.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP