Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som inte kan se detta som humor borde gå och undersöka hjärnan, min hjärna närmare bestämt. Apropå sporten som en del ägnar sig åt, utöver en som jag då, att bilda sig med nya och allt nyare ord.


ABC för folk med humor





Akrobatkonstnärselevärende
Balansnummerprenumerationsdags
Cykelkonstruktörsbiträdesbidé

Dagdrivarextraherarmaskinist
Efraimheternoghanmedenabeneti
Framstegsministerarvodesansvar

Godahoppsuddesseglarsegling
Hansombordehalästdenhäriallafall
Intressesfärsaffärssemestervikariat

Juicesomvarsågottattfåmedsigpåutflykten
Kontorslandskapsarkitektkonässör
Lagomlandetsomnogförväxlasmedschweiz

Midnattsmarodörmatadormidnattssol
Nivåmätarinköpschefpåmellannivå
Omyndighetsförklaringsuppklaring

Pariskontaktsgatautanbajspåtrottoar
Quantumofsolacefilmsomingenförstår
Rotavdragsgillarformulärssufflering

Sanningsvittnesklubbenförinbördesbeundran
Tipsvinnarbrigadensomspelarmotomöjligaodds
Urbaniseringskolossensomraserademurar

Vaktlarnaskullejuändådösådesläpptesut
Wiktorärnogintesåtuffsomhanserutattvara
Xenopheliassystrarnassystemkaruseller

Ystergökarnsomtyckerattgökaheladagenärgrejen
Zebraocenernasobservationkvadranter
Återvändsgrändsgatornasomkallasvägar

ÄnterhakesbrödernasbutikbrigaderiVästerås
Ödesmättadeflygandemattorsomsäljsfråndörren
!,?.&%¤#(/)!"=`1+!?"=#)¤(%/¤/&%




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 16:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ordlek som kom i tryck
Roligt tungvrickande intryck
Du verkligt god nyck!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP