Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finns det frågor som är till för att ställa saker på huvudet. Ibland finns det frågor som är tänkta att ställa saker som på huvudet. Ibland finns det frågor om vedertagna sanningar som senare kallas illusion.


Något litet om illusion




Hur kan en människa vara färgad
om ras är en illusion?

Hur kan en människa vara färgad
om färg är en optisk villa?

Om det inte finns något annat
än en tänkt skillnad mellan svart och vitt.

Hur skall en tänka då
om inte annat än tänka sig en skillnad?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-07 18:56



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väl avvägd och ändå tung!
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP