Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Min Gengångare

Ditt hjärta,
Bränner små hål,
I kroppen,

Dina ögon,
Sväljer mig,

Och mitt skelett,
Går in i feber,

Drömmar,
Om dig,
Väcker mig,
Ur verkligheten,

Och jag hör din röst inuti,

Där ligger du,
Ännu i min famn,
Och läser runor.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-13 00:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ja ja! Helt otroligt bra skaldat!
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne