Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exformation

Så många ord lämnar läpparna,

Känslor förvandlas till tusen åsikter,

Och de bleknar i bruset från meningars hav.


Så många frustrerade besvärjelser yttrade,

Till förståelsens korstågs stöveltramp,

Där tömda halsar och fallna tårar tappar värde.


Glömmer att tala med ögonen och se med munnen,

Ger bort sina heliga ord i sökandet,

Att få insikt i och av de man älskar.


Så inte förrän du frågar,

Ska jag öppna dörren och svara,


Och tills dess,

Så talar jag,

med tystnad.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-15 19:02



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefin , djup och med eftertryck .
Bra skrivet.
2016-09-16

  Solstrale VIP
Oj oj oj vad bra utsirat och vackert!
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne