Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(när allt är fel men rätt?)


Taggtråd

Kropp och själ ska samsas
Under samma tak
Krossar förnuft och sinnesro
Tvåfilig gårdsväg med svarta rosor
medan himlen är på marken
Sjön ligger brusande och maktlös
väntar på flickan med sidenhår
och sjungande fötter
Nakna sammanflätade händer
kan inte röra tårar
Blå, blå, lila, svart
Lika självklart som pulserande
knackningar i storm
Gråta av glädje eller
Skratta av sorg
Avskalad kropp som väntar
på återuppståndelsen
Under träd av taggtråd
Ekar kärleksviskningar




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-17 10:47



Bookmark and Share


  Robin V
Applåd!
2016-09-24

    ej medlem längre
med ett avslut värdigt en ny akt
tjusigt +
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter