Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är den gode herden, som ger mitt liv för fåren".


DET FINNS TVÅ KATEGORIER MÄNNISKOR

De med herde, och

de utan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 86 gånger
Publicerad 2016-09-18 04:04



Bookmark and Share


    frun
privata och icke privata
2016-09-18

    Lars Gullberg
De Sven Hatar och de Sven älskar


2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld