Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Älskar du mig.." frågade JESUS sin lärjungen Petrus, tre gånger, innan han fick uppdraget, att sköta Jesu får.


JESU "ANSTÄLLNINGSINTERVJU"

JESUS frågade Sin lärjunge Petrus om

han älskade sin Uppdragivare,

det vill säga JESUS, innan

han fick jobbet som

herde för Jesu

får:


köpta med ägarens blod.

med hans liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 62 gånger
Publicerad 2016-09-18 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld