Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det söndag


Nu är det söndag
och vi går inte till kyrkan
klockorna i Promajna manar
men vi stannar här
var och en med sin tro
eller otrogna
alla är vi närvarande
i våra egna liv
och alla andras
vi går den krokiga vägen
utefter stranden
och hela världen är vår katedral




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-18 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP