Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Lydnad är bättre än offer" JESUS: "Jag har inte kommit för att göra min vilja, utan Din, min Gud" och om Honom står det: "Han blev lydig intill döden, intill döden på ett kors".


GUD FRÅGAR INTE FRÄMST EFTER KRISTENHETENS LOVSÅNGER!

utan efter vår

lydnad.


I Bibeln står det också: "När lydnaden
kommit till fullt välde bland er, då
är vi redo att näpsa all olydnad".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 10:01



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Poesi av Ferlin: Stenen, elden
metmasken, tre steg till
Rockefäller

Enligt Ditt synsätt saknar texten både rim och reson. Alltså kan den inte klassas som poesi, men är trots det, skriven av en poet och avsedd att vara poesi.

Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-23

    Lars Gullberg
Kalla det vad du vill men poesi är det INTE


2016-09-22

  M M Mannheim VIP
Till Onomatoprofet och De underjordiska har ni inget annat för er än att häckla kristen poesi?

Meningen med kommentarer är att ge konstruktiv kritik till andras texter!
2016-09-19

  M M Mannheim VIP
I ingressen ger du svar och ger mig rätt att Gud är fadern och Jesus sonen.

Och om att näpsa all olydnad, men den kanske inte finns kvar då!
2016-09-19

    Lars Gullberg
Jaja Jesu immunitet
2016-09-19

    Lars Gullberg
så vem är det som begår olydnad här egentligen ???
2016-09-19

    Lars Gullberg
Inte poesi. hur tänker du kring ditt poetiska bidrag på poeter.se ?

ungefär som att stå och sälja korv med bröd i en skoaffär
2016-09-19

  Onomatoprofet VIP
Ja Gud efterfrågar domedagsprofeter, fanatiker och funda- mentalister
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld