Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Rök Till Min Eld


Tankar,
De är så flyktiga,
Flackande olyckliga.
Luft,

Går inte att navigera,
Glider ur händerna.
Känslor,

Tunga som stjärnor,
Visar väg där du och jag ror.
Ljus,

Går att finna i svärta,
Bron mellan ditt och mitt hjärta,
Tid,

Flyter så sakta mot sin hamn,
Där kan du vara i min famn,
Små,

Utrymmen där får vi plats,
För allt svart ersatts.
Eld,

I mörkrött sprätta av brand,
Där kan vi hitta lyckans sand.


Där röken utan eld,
Som inte svider,
Där elden utan rök,
Inte kvider.

Där du och jag,
I tidlöshet brinner,
Tills vi finner,

Oss.




Bunden vers (Annat versmått) av Elias N. Lockne
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-25 22:48



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Tycker om din text
vars ord flyter så fint
och med en lysande
röd tråd som jag ivrigt
och fylld av fröjd följer
Mycket fint skrivet



2016-09-26

  Solstrale VIP
Ljuvlig bild av en resa i det inre känslolivet mot det i oss som strävar efter kärlek samhörighet och närhet! Bra! Starkt! Spännande att följa!
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne