Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGS LAG KAN SKYDDA SÅVÄL BOXERNS SVANS SOM MÄNNISKAN

men vi väljer bort

MÄNNISKAN

som befinner

sig i moderlivet,

där Gud lagt henne

skyddad, den platsen

har vi gjort

till en dödsfälla.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2016-09-26 22:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Herregud ! ä du igång nu igen ?
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld