Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text morgon mellan kylen och frysen


Kritik på en text (1592) rim





Om växling förnöjelse ger
läsning ger ännu mer
än blott upplevelser i sig
en kan läsa just dig




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-04-12 21:19



Bookmark and Share


  ULJO
Rim förhöjer läsgädjen
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP