Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

expressen eller aftonbladet




Verkligheten är
galenskapsframkallande

men lever du inte i den
blir du galen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-04 04:17



Bookmark and Share


  Almagrundet
“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”
- Philip K. Dick

2016-10-05

    jaybird
Skylla eller Karybdis? Ja, du belyser verkligen ett modernt dilemma.
2016-10-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ja vad är alternativet.En bra fundering. TBG.
2016-10-04

  Poeten Salvador VIP
Tillvaron har tre zoner: fantasi, dröm och verklighet. Om man inte lever i alla tre krymper man sin tillvaro. Speciellt viktigt är det att leva i fantasin. Att ha olika fantasier skapar spänning som när den släpps ger en drift.
2016-10-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jurymedia!
"Den enda begränsningen är din fantasi".
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP