Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn kan en ju vara eller bli betraktad som idag, men 'imorgon'? Hur är det egentligen i en tänkt framtid, blir en betraktad som barnsligt naiv då? Dubbelt upp alltså. Dags för litet poesi, som på tapeten eller fluga.


Nästan ingenting om barn




Var det där ett leende?
Det kom som förbi på besök
i skymundan.

Barn som var det då
är kanske på allas läppar
men en längre som tid, också?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-04-19 22:50



Bookmark and Share


  ULJO
Ens egna barn är barn även när de blivit vuxna
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP