Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som människotrasor



den minutiösa faktarapporteringen
av varje operativt ingrepp i existensen
gör oss till ofrivilliga idioter och makabra lögnhalsar
inför oss själva
vi tror att att en input ger samma output
när det kan vara precis tvärtom:
om du ler utan orsak blir jag förbannad

t o m terapin
som ska hämta hem oss
göra oss genuina ha ha ha !
genomförs idag med hjälp av mobilen...
vad någon sa...vad du sa...hur en annan ser ut

våra jag har sänts iväg med ett oförlåtligt sms
vi aldrig får svar på...för vi visste inte
vad vi skulle fråga om

vi accepterar inte att livet
är en helvetiskt underbar gåta utan lösning
det enda vi tänker på
är att bli bekräftade

då försvinner vi




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-07 08:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
nej
2016-10-07

  objekt3
Bra med terapi över nättelefon, skriv-prat osv mm andra former som gör det lättare för människor att närma sig
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP