Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN PROFETER GÅR GUDS FÖRSAMLING VILSE

och därmed också det landets folk! Bibeln: "Herren

gör ingenting utan att ha uppenbarat sitt råd

för sina tjänare profeterna" "Där profeter

saknas, blir folket tygellöst".


Ett sånt land är

Sverige.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-07 16:18



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det underjordiska, Du ljuger. Med vänlig hälsning/S-E
2016-10-08

  Elwania
Du kanske skulle hitta dig en profet för du verka lite vilsen
2016-10-07

    Lars Gullberg
Jag har tapetserat hela vardagsrummet med bibelcitat
2016-10-07

  Onomatoprofet VIP
De stackarna som lyssnar på "profeter" som du går garanterat vilse
2016-10-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jahaja ! De skulle vara för att i jer henna ,men äre poesi ? Nä ! Dä ä religiös propaganda , din alldaglige profetterrorist.
2016-10-07

  M M Mannheim VIP
Ja, Sverige saknar en ledare som kan leda det svenska folket som snart liknar folket i bibeln. Förföljda, förlöjliga för sin tros skull!


2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld