Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att låta sig bli tagen av världen



att låta sig bli tagen
av allt som finns
allt som sker

att kunna det

låta allting finnas

att vara nöjd
med en åskådarplats
fundera på varför
jag luktar mest svett
under höger armhåla




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-11 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP