Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en djup människa




-vad är en djup människa ?
-ja, det är väl en som har försvunnit i sig själv
-men en ytlig människa då ?
-samma sak


ordning och kaos älskar
att byta roller med varandra




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-11 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finurligt slut, känns positivt
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP