Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid

En annan tid,
samma liv,
en annan stad,
samma gator
Ett annat ljus
samma ansikte
från en annan tid






Fri vers av Andreas Miller
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-13 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller