Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i glömskan

På en parkbänk vid
Place de la Sorbonne
En flaska nytappat
rött bordsvin, en baguette
och en skiva paté

Ensam med mina
minnen på en parkbänk

På en parkbänk vid
Place de la Sorbonne
En flaska nytappat
rött bordsvin, en baguette
och en skiva paté

Snart är allt glömt




Fri vers av Andreas Miller
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin Gunilla
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller