Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej synlig

Bakom masken
ett ansikte, ett liv
ett par ögon som såg
att du fanns

En röst, ett språk
men ännu ej
synlig för mig
bakom masken

Finns du egentligen,
är du en illusion,
är du en hägring
i min öken

Kärlek på distans,
en modern dans,
en tidens Aniara
utan landningstillstånd






Fri vers av Andreas Miller
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den är fin Gunilla
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller