Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anständig


Var lite jävla anständig nu då,
stå inte där och strula!

Jag vickade fräckt på arslet
när jag gick

därifrån




Fri vers av lilla t
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-15 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t