Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oktoberkväll

Gnistrande gröna ögon slog emot mig

Kom dundrande i ilska likt en skenande tjur
Det rödgnistrande hårsvallet gnistrade i gatlyktornas sken
tårarna sprutade i en kaskad av hat.


Jag drunknade
där och då
i en lövfylld
vattenpöl.




Fri vers av lilla t
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-15 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t