Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt sätt att inte bli tokig




det antas finnas kanske en biljon galaxer
i universum
men eftersom det är oändligt
så tror jag
att det finns en till,
hela tiden,
som när man var barn
och tävlades i hur långt man kunde räkna
"att vad du än säger för siffra
så plussar jag med ett"
det känns rimligt;
det håller mig kvar
nånstans
innan jag dör
och slipper tänka
på allt
som inte får plats i mig
och en sak till




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-15 20:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kan det vara där "gränsen" mellan genialitet och galenskap beprövas ?
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP