Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

Vill fylla mina lungor,
med pinfärsk knivvass luft.

Vill dra in flera djupa andetag,
utan att känna någon ånger.

Vill känna friheten,
slå rot i mitt inre.

Vill växa mig stark,
utan din närhet.

Vill känna att jag duger,
precis som jag är.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-17 06:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gör så, var fri, var stark
2016-10-27

  Solstrale VIP
Du duger just som den du är rakt upp och ned utan några om eller men! Väldigt snyggt frammanat!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t