Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGE ÄR I KRIG!

mot sina egna, ofödda barn!


Över en million oskyldiga,

försvarslösa barn har

dödats, i kriget

mot dem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-10-17 08:13



Bookmark and Share


  Elwania
Narcissistisk personlighetsstörning
är vad detta är du hittar ett tema där du kan får uppmärksamhet på sen är det bara att köra på du får lika mycket uppmärksamhet varje gång . Du är en högmodig man
2016-10-17

    Lars Gullberg



Det är kvinnornas sak som inte angår dej
2016-10-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....och sköld för krig mot poesin.
2016-10-17

  Onomatoprofet VIP
Clowner i all ära, men du skrämmer mest.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld