Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIGET MOT SVERTIGE HAR VI BÖRJAT SJÄLVA!

genom att utgjuta "oskyldigas blod", det

är inte "främmade makt" som gjort

det, utan vårt eget lands lag


som utgjuter försvarslösa

människors blod

i vårt land:


ett blod som ropar inför Gud, från vårt lands jord,

om den rätt som Människor, Han

gett till alla Sina avbilder,

Sina barn.


DERAS BLOD ROPAR INFÖR GUD,

SOM DEN RÄTTFÄRDIGES

ABELS BLOD!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-17 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld