Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men det var våra synder han bar.."


MÄNNISKAN FÅR FÖRLÅTELSE FÖR ALLA SINA SYNDER!

men hon måste be om den: Gud förlåter

alla våra synder, även de som är

färgade av blod, för JESUS

har dött för dem, på

korset!


Det finns ett kors, som all världens

synd förlåter, som rymmer

Fadershjärtats, hela,

fulla kärleksflod!


Som låter sonen, dottern komma

åter, om brottet än är ont

förtal och mord!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-17 10:03



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
bara fin
2016-10-18

  M M Mannheim VIP
Fin text skriven med en underton som ger mig tankar om tro!
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld