Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig ande

Får jag vattna
dina blommor
och göra flygplan
av dina papper,
bli din telefonsvarare
köpa cigg och vin
och fixa din cybervärld,
sätta papper i din maskin
och blåsa liv i dina ord
som en osynlig ande,
en äkta tvillingsjäl




Fri vers av Andreas Miller
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-10-17 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller