Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Och de gick ut och Herren stadfäste Sitt Ord genom under och tecken och kraftverkningar"


DEN ENDA SOM KAN KOMMA MED VÄCKELSE I HARADS MED OMNEJD

är JESUS, om Han vill och i Bibeln

står det: "Gud vill att alla

människor skall bli

frälsta

och komma till kunskap om

sanningen"


och det står också skrivet: "Allt

vad du vill, det förmår

du också".


Det senare sa Job, sedan Gud pekat

på Skapelsen, för att få Job

att inse, vem han hade

att göra med:

ALLTINGS SKAPARE, UPPHOV!


Det enda Gud behöver för att komma

med väckelse, är redskap: män

och kvinnor som ställer

sig till Hans tjänst,


för Gud är som snickaren, utan sina

verktyg kan Han ingenting göra,

i väckelsefrågan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 08:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Så länge jorden består, blir den inte "förlegad". MNH/S-E
2016-10-18

  sjungman
Det är ingen som vill ha din frälsning. Kristendomen är en förlegad lära i vår moderna tid.
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld