Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hesekiel: "Tidigt följande morgon, talade Herren till mig.."


GUDS ANDE TALADE TILL MIG I MORSE!

Vi börjar där vi står, och färdriktningen är klar:

in i Apostlagärningarna, för att BLI


Apostlagärningarna

i VÅR TID!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-21 09:29



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tinnitus är en sak,men att höra röster inni sitt huvud.....aj ! aj !
2016-10-21

    Sven-Erik Sköld
Om Du vill veta vad Han sa, läs Apostlagärningarna! MVH/S-E
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld