Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ner och upp igen)


Vass säng

Vassa taggar i en säng
gör sömnlösa nätter till kallt hav
Rusar i ultrafart
medan skrik gör sprickor
i taket
Regnet slår mot hårt skal
tränger aldrig igenom
Nakna fötter mot krossat glas
slutar aldrig att dansa
Dansa, dansa, dansa

Håll mig så hårt
jag vill gå sönder
Blås in liv i mig
fråga aldrig varför
Slå hål på allt jag är
då kanske jag blir hel
Få mina söndertrasade fötter
att sluta dansa
Dansa, dansa, dansa
Sluta dansa




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-28 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
andetaggar, (kanske)
stiger in, Upp med ombyte +
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter