Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla eftermiddagsfika i bersån kan leda till många tankar


Kaffe i bersån

På ett fat i bersån
Ligger bröden i ring
Minner med vemod om dig

Jag minns din bullvarma famn
Hur vi kuddade runt
Bland sockersöta drömmar

Dina läppar var som vaniljhjärtan
Din mun mystisk som en hallongrotta

Dina kinder var spröda och solbruna
Som knäckflarn, tunt bestrukna
Med ljuvligaste choklad

En kaffetår från dina ögonsamovarer
Vill jag fylla som påtår i min kopp
När jag nått botten
Finns endast sumpen och mina minnen kvar

En liten solkatt smiter genom syrenfloret
Leker med mitt sockersmuliga fat
Getingarna verkar inte ha vaknat ännu




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:51



Bookmark and Share


  yoyyo
ja underbar söt denna
:)
2006-05-14

    Cajsa
Jättefin!
2006-05-14

    Bodil Sandberg
Jag älskar den!!!!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö