Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en dröm.. eller en film.


landet ingenstans

han gick på en gata, precis som förut
han tänkte en början, en mitten, ett slut
han såg sedan upp, från vägen till hamn
och frågade sig, vad finns de där fram?

en stor ocean, ett stilla vatten
en kylande vind, så kuslig om natten
ett ösande regn börjar piska hans hud
han kände på känslan, utan ett ljud

han tittade upp på månen i skyn 
den spred sitt sken och fyllde hans syn
han vet inte vad som är verkligt nu mer
han vet bara att de är månen han ser





Fri vers av Nellie629
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-02 17:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mångudinnan skiner:)
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629